Villa

Delicate natural lines determine the look of this remodelled villa: the fine, natural grain of the oak panelling meets the gentle pattern of the Jura stone, a pattern continued by hand in the smoothed walls. The fitted cube houses the dressing area and connects the rooms. Flush surfaces create a subtle elegance. The theme of the square and the concept of flowing transitions are continued in the integrated fitted cupboards, the transition of the stone stairs and the sinuous shape of the black steel handrail.

 

2015, remodelling, Southern Germany

Photography: Sofie Latour

Sideboard Licht von Eham, Innenarchitektur, Küche, Boden, Schreinerei, Interior Design
Offener Schrank von Eham, Innenarchitektur, Küche, Boden, Schreinerei, Interior Design
Blick in Wohnbereich von Eham, Innenarchitektur, Küche, Boden, Schreinerei, Interior Design
Interior design villa by Eham closet joinery material
Interior design villa by Eham closet joinery material
Küche von Eham, Innenarchitektur, Küche, Boden, Schreinerei, Interior Design
Interior design villa by Eham kitchen joinery material
Kitchen detail of villa by Eham stove wood joinery material
Badezimmer aus Holz und Stein von Eham, Innenarchitektur, Küche, Boden, Schreinerei, Interior Design
Treppen Details von Eham, Innenarchitektur, Küche, Boden, Schreinerei, Interior Design