Penthouse

The penthouse is framed by oiled, rich black oak panelling from the living room to the lift door. The joint spacing was selected in keeping with the building’s exterior spatial configuration. The seating element in front of the dining table is fitted with a TV panel and bar at the rear and thus creates an open, flowing room layout. The wooden floor – boards from Eham, five metres in length – is in a light, contrasting colour and oiled.

 

2017, new build, Bavaria

Photography: Sofie Latour

Essbereich von luxuriösem Penthaus von Eham, Innenarchitektur, Küche, Boden, Schreinerei, Interior Design
Wohnbereich von luxuriösem Penthaus von Eham, Innenarchitektur, Küche, Boden, Schreinerei, Interior Design
Penthouse wooden wall by Eham joinery interior design piano
Penthouse bathroom detail by Eham Carpentry Interior Design
penthouse bathroom by Eham Carpentry Interior Design
Gang von luxuriösem Penthaus mit Holzboden von Eham, Innenarchitektur, Küche, Boden, Schreinerei, Interior Design