Alpenpark

The brief for the modernisation of the clinic in the Alpenpark was to create something more akin to a wellness hotel than a medical centre. Eham was commissioned with the design concept for the rooms in the newly built Ringberghaus, the foyer and the restaurant in the main building, with the actual execution of the latter two also being carried out by Eham. Elegant natural materials result in elegant rooms that exude a sense of sanctuary and calm.

 

2016, remodelling, Bad Wiessee
Architecture: Rüterhenke Architekten

Luxuriöser Eingangsbereich von Eham, Innenarchitektur, Küche, Boden, Schreinerei, Interior Design
Luxuriöser Eingangsbereich von Eham, Innenarchitektur, Küche, Boden, Schreinerei, Interior Design
Luxuriöser Eingangsbereich von Eham, Innenarchitektur, Küche, Boden, Schreinerei, Interior Design
Alpenpark Logo aus Holz von Eham, Innenarchitektur, Küche, Boden, Schreinerei, Interior Design
room_view_clinic_at_the_Alpenpark Eham_carpenter's_workshop_interior_design_wooden_floor
walldetail_clinic_at_the_Alpenpark_Eham_carpenter's_workshop
Durchreiche in Essbereich von Eham, Holz, Innenarchitektur, Küche, Boden, Schreinerei, Interior Design
Essbereich von Eham, Holz, Innenarchitektur, Küche, Boden, Schreinerei, Interior Design
Aufenthaltsbereich in natürlichem Licht von Eham, Innenarchitektur, Küche, Boden, Schreinerei, Interior Design